| Korisne stranice | Donirajte | Kontakt | O nama | Naslovnica
Antropologija Biologija Okoliš Prehrana Zdravlje i medicina Intervjui Akcije

16. KONFERENCIJA O LABORATORIJSKOJ DIJAGNOSTICI
(s međunarodnim sudjelovanjem), Zagreb, Hrvatska, 11. – 13. 05. 2018.
„Laboratorijska i klinička medicina - suvremena dostignuća, izazovi i novosti“Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji,

Osobita nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas u ime Organizacijskog odbora na 16. Konferenciju o laboratorijskoj dijagnostici s međunarodnim sudjelovanjem, koja će se održati od 11. do 13. svibnja 2018. godine u Zagrebu, u prekrasnom konferencijskom prostoru Panorama Zagreb Hotela, najvišeg hotela u Hrvatskoj, iz kojeg se pruža jedinstven pogled na grad i zagrebačku planinu Medvednicu.

Konferencija je multidisciplinarna, zamišljena je kao most između stručnjaka različitih specijalnosti. Laboratorijska medicina ima važnu ulogu u prevenciji, otkrivanju i liječenju bolesti, kao i u razvoju novih testova za praćenje bolesti koje predstavljaju javnozdravstveni problem. Glavna tema ovogodišnje 16. po redu konferencije je „Laboratorijska i klinička medicina – suvremena dostignuća, izazovi i novosti“.

Organizacijski i Znanstveni odbor pozivaju Vas da i Vi prezentirate svoje radove na konferenciji. Rok za slanje sažetaka je 20. 04. 2018.


Sve informacije o konferenciji možete naći na internet stranici: http://www.hlu.hr
S veseljem očekujemo Vas znanstveni i stručni doprinos.

Molimo Vas da informaciju proslijedite kolegicama i kolegama, vašim suradnicima.

Očekujemo Vas u Zagrebu!
S poštovanjem,

Doc.dr.sc. Mirjana Stupnišek
Predsjednica Organizacijskog odbora 16.CroLabDg
Predsjednica HLU


Komentirati mogu samo registrirani korisnici. Komentari su vlasništvo korisnika. Biologija.com.hr nije odgovorna za njihov sadržaj.

Poveznice

Kalendar događanja

Tražilica

Kolumne

Portal podupire

Prijava

Korisničko ime:

Lozinka:

Zapamti meRegistriraj se!

Izgubili ste lozinku?