| Korisne stranice | Donirajte | Kontakt | O nama | Naslovnica
Antropologija Biologija Okoliš Prehrana Zdravlje i medicina Intervjui Akcije

U ponedjeljak, 27. kolovoza 2018., s početkom u 9 sati u velikoj dvorani palače Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Trg Nikole Šubića Zrinskog 11 u Zagrebu, održat će se međunarodni znanstveni skup 44. škola biološke antropologije “Dr. Hubert Maver”.

Skup organiziraju Razred za prirodne znanosti, Antropološki centar i Znanstveno vijeće za antropologijska istraživanja Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Institut za antropologiju, Hrvatsko antropološko društvo, Hrvatski liječnički zbor (Hrvatsko društvo za medicinsku antropologiju), Komisija za medicinsku antropologiju i epidemiologiju međunarodne unije antropoloških i etnoloških znanosti te Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti.

Uvodnu riječ na skupu dati će akademik Zvonko Kusić, predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, akademik Pavao Rudan, glavni tajnik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i predsjednik Hrvatskog antropološkog društva, doc. dr. sc. Saša Missoni, ravnatelj Instituta za antroplogiju te dr. sc. Mario Novak, znanstveni suradnik Instituta za antropologiju.

Više:
www.hazu.hr

Komentirati mogu samo registrirani korisnici. Komentari su vlasništvo korisnika. Biologija.com.hr nije odgovorna za njihov sadržaj.

Poveznice

Kalendar događanja

Tražilica

Kolumne

Portal podupire

Prijava

Korisničko ime:

Lozinka:

Zapamti meRegistriraj se!

Izgubili ste lozinku?