| Korisne stranice | Donirajte | Kontakt | O nama | Naslovnica
Antropologija Biologija Okoliš Prehrana Zdravlje i medicina Intervjui Akcije

Već tradicionalna Međunarodna noć šišmiša u Zoološkom vrtu obilježit će se u subotu 25. kolovoza 2018., od 19 do 22 sata i to na ponešto drugačiji način!

Ove godine posjetitelji će moći sudjelovati u programu samo u sklopu organiziranih grupa, a mjesto u grupi može se osigurati rezervacijom i kupnjom ulaznice na telefon (01) 7788534 ili e-mail: edukacija@zoo.hr, a također i na samoj blagajni na dan održavanja programa.

Cijena ulaznica je jednaka cijenama ulaznica za Zoološki vrt (10, 20 i 30 kn).

Open in new window
Broj mjesta je u grupama je ograničen, a grupe polaze u 19.00 s glavne blagajne (Maksimir). Nakon početka programa više neće biti moguće kupiti ulaznice niti sudjelovati u programu.

Svaku grupu vodit će edukator, a posjetitelji će uz krilaticu „Nije lako živjeti naopako“ otkrivati zanimljiv i neobičan svijet šišmiša te brojnih stanovnika Zoološkog vrta u prekrasnom večernjem ambijentu.

Svi sudionici moći će se upoznati s posebnošću jedinih letećih sisavca na svjetu te koliko su oni važni za ljude i koliko su ugroženi. Također moći će otkriti što sve šišmiši diljem svijeta jedu, a među njima su i zmije, glodavci i kukci, koje će oni najhrabriji moći dotaknuti.

Više o događanju pročitajte ovdje:
https://www.zoo.hr/dogadanja/zmaj-vatr ... -noc-sismisa-u-novom-ruhu

Komentirati mogu samo registrirani korisnici. Komentari su vlasništvo korisnika. Biologija.com.hr nije odgovorna za njihov sadržaj.

Poveznice

Kalendar događanja

Tražilica

Kolumne

Portal podupire

Prijava

Korisničko ime:

Lozinka:

Zapamti meRegistriraj se!

Izgubili ste lozinku?