| Korisne stranice | Donirajte | Kontakt | O nama | Naslovnica
Antropologija Biologija Okoliš Prehrana Zdravlje i medicina Intervjui Akcije

Poštovani,

Ovim putem želimo vas pozvati u četvrtak, 22.03.2012. u 12:00 sati u hotelu International u Zagrebu na otvorenje konferencije Raširenost nasilja nad djecom u obitelji i među vršnjacima, pod pokroviteljstvom Predsjednika RH prof.dr.sc. Ive Josipovića.

Konferencija je završni dio trogodišnjeg međunarodnog projekta BECAN te će se na njoj predstavljati rezultati istraživanja o nasilju nad djecom i među vršnjacima u Hrvatskoj dobiveni istraživanjem sa učenicima u dobi od 11 do 16 godina te istraživanjem dokumentacije centara za socijalnu skrb o prijavljenim slučajevima nasilja nad djecom.

Konferenciju će otvoriti gospođa Milanka Opačić, podpredsjednica Vlade RH i ministrica MSPM, a osim nje na otvaranju će govoriti i Ankica Nježić, pomoćnica ministra MZOS, Mila Jelavić, pravobraniteljica za djecu, prof.dr.sc. Aleksa Bjeliš, rektor Sveučilišta u Zagrebu, prof.dr.sc. Zoran Parać, dekan Pravnog fakulteta u Zagrebu te prof.dr.sc. Marina Ajduković, voditeljica projekta.

Članovi našeg istraživačkog tima bit će na raspolaganju za dodatne informacije o projektu predstavnicima medija u hotelu International u četvrtak, 22.03.2012. od 11 sati.

S poštovanjem,

Miroslav Rajter

Istraživač na projektu

BECAN - Epidemiological Study on Child Abuse and Neglect

Pravni fakultet

Studijski centar socijalnog rada

Nazorova 51, Zagreb

tel. 01/48 95 800

www.becan.eu

Komentirati mogu samo registrirani korisnici. Komentari su vlasništvo korisnika. Biologija.com.hr nije odgovorna za njihov sadržaj.

Poveznice

Kalendar događanja

Tražilica

Kolumne

Portal podupiru

Prijava

Korisničko ime:

Lozinka:

Zapamti meRegistriraj se!

Izgubili ste lozinku?