| Korisne stranice | Donirajte | Kontakt | O nama | Naslovnica
Antropologija Biologija Okoliš Prehrana Zdravlje i medicina Intervjui Akcije

REPTILOMANIJA+ je edukativna izložba koju organizira Udruga EQUUS (neprofitabilna udruga studenata VETERINARSKOG FAKULTETA Sveučilišta u Zgrebu )
Opis
Cilj ove izložbe je svim znatiželjnicima približiti tematiku egzotičnih životinja i omogućiti dobivanje potrebnih informacija počevši od najosnovnijih kao što su upoznavanje sa najčešćim vrstama egzotičnih životinja držanih kao kućni ljubimci, potrebnih prikladnih uvjeta smještaja, prehrane, mogućnosti uzgoja kao i liječenja.U današnje vrijeme sve se više egzotičnih životinja drži kao kućne ljubimce,što dovodi do rasta broja njih kao pacijenata ,stoga, pokušavamo ovom izložbom sudjelovati u odbacivanju stereotipova te ukazati na jedno relativno novo područje koje doktor veterinarske medicine može uključiti u svoje područje djelatnosti.

Edukativna izložba s popratnim predavanjima pod nazivom „REPTILOMANIJA+“ ponovo će se održati 07. do 10. svibnja 2014. godine u vremenu od 10 - 18h u Studentskim prostorijama Veterinarskog fakulteta. Svečano otvorenje izložbe planirano je za 07. svibnja 2014.godine u 12h.
Cilj ove izložbe je približiti tematiku egzotičnih životinja jer u današnje vrijeme sve više egzotičnih životinja drži se kao kućni ljubimac.
Također nas možete naći na facebook-u: https://www.facebook.com/EquusReptilomanija gdje možete iz prve ruke pratiti sve novosti vezane za ovaj projekt.
Ulaz na izložbu kao i sudjelovanje na predavanjima je besplatno.

Komentirati mogu samo registrirani korisnici. Komentari su vlasništvo korisnika. Biologija.com.hr nije odgovorna za njihov sadržaj.

Poveznice

Kalendar događanja

Tražilica

Kolumne

Portal podupire

Prijava

Korisničko ime:

Lozinka:

Zapamti meRegistriraj se!

Izgubili ste lozinku?