| Korisne stranice | Donirajte | Kontakt | O nama | Naslovnica
Antropologija Biologija Okoliš Prehrana Zdravlje i medicina Intervjui Akcije

U petak, 16. svibnja 2014. s početkom u 11 sati, u palači Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti na Zrinskom trgu 11 održat će se okrugli stol pod nazivom PREHRAMBENA INDUSTRIJA.

Aktualne rasprave o Nacrtu prijedloga industrijske strategije trebale bi pokazati u kojim prioritetnim industrijskim područjima u RH postoje potrebni preduvjeti za širenje istraživanja, razvoja, inovacija, proizvodnje i svih oblika uporabe pojedinih tehnologija. Odgovarajućim poticajnim mjerama njihov daljnji razvoj može bitno utjecati na sveopći napredak društva i poslužiti kao poluga za rješavanje mnogih kritičnih točaka.

Uvodna izlaganja:
Prehrambena industrija, važan sektor bioekonomije
Akademkinja Vlasta Piližota, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, F. Kuhača 20, 31000 Osijek

Triple Helix, sistemski pristup i prehrambena industrija – od fragmentiranog do integrativnog (mogućnost ili iluzija)
Dr. sc. Slavica Singer, professor emeritus, voditeljica UNESCO katedre za poduzetništvo pri Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Gajev trg 7, 31000 Osijek

Što sektoru proizvodnje hrane u Hrvatskoj nude poljoprivredna i kohezijska politika Europske unije
Ružica Gelo, direktor, Centar za EU HGK, članica Odbora za regionalni razvoj i fondove Europske unije pri Hrvatskom saboru, Nova cesta 3-7, 10000 Zagreb

Više informacija: http://goo.gl/GBaCUv

Komentirati mogu samo registrirani korisnici. Komentari su vlasništvo korisnika. Biologija.com.hr nije odgovorna za njihov sadržaj.

Poveznice

Kalendar događanja

Tražilica

Kolumne

Portal podupire

Prijava

Korisničko ime:

Lozinka:

Zapamti me



Registriraj se!

Izgubili ste lozinku?