| Korisne stranice | Donirajte | Kontakt | O nama | Naslovnica
Antropologija Biologija Okoliš Prehrana Zdravlje i medicina Intervjui Akcije

05. - 07. lipnja 2014., Studentski Centar u Zagrebu
Mic po mic, svi na bic!

Tri festivalska dana bit će ispunjena raznolikim stručnim i zabavnim programom. Prometni stručnjaci i aktivisti iz zapadne Europe i regije (Nizozemska, Austrija, Španjolska, Slovenija, Mađarska, Srbija) će podijeliti svoja iskustva iz područja prometnog planiranja i transformacije gradova, djelovanja biciklističkih organizacija, prevencije krađa i ekonomskog aspekta biciklističkog prometa. Za posjetitelje će biti organizirane brojne radionice kojima će se prezentirati mogućnosti popravljanja, održavanja i ukrašavanja bicikala kao i izrada pokretnog soundsystema. Najmlađi prijatelji bicikla dobit će priliku sudjelovati u školici sigurne vožnje kako bi u budućnosti pripremljeniji samostalno izašli na ulice.

U ponudi festivalskog sajma naći će se oprema za gradsku vožnju i moći saznati više o korištenju teretnog (cargo) bicikla u poslovne i privatne svrhe. Zabavni dio programa obuhvaća cjelodnevne izložbe, show program: performere, akrobate, plesače, reviju najotkačenijih bicikala, kritičnu masu i koncerte na kojima će nastupiti Dementronomesi, Čipkice, Antenat, St!llnes, Benchwarmers, Ivana Picek i mnogi drugi. Festival organizira Sindikat biciklista, udruga koja se zalaže za poboljšanje uvjeta za korištenje bicikla kao efikasnog, održivog i zdravog prijevoznog sredstva.

Više informacija pronađite na: http://pedalafest.eu/

Komentirati mogu samo registrirani korisnici. Komentari su vlasništvo korisnika. Biologija.com.hr nije odgovorna za njihov sadržaj.

Poveznice

Kalendar događanja

Tražilica

Kolumne

Portal podupire

Prijava

Korisničko ime:

Lozinka:

Zapamti meRegistriraj se!

Izgubili ste lozinku?