| Korisne stranice | Donirajte | Kontakt | O nama | Naslovnica
Antropologija Biologija Okoliš Prehrana Zdravlje i medicina Intervjui Akcije

Planinarsko – ekološka sekcija i Klub ekologije i bioraznolikosti Hrvatskog planinarskog društva Zagreb-Matica vas pozivaju na predavanje: PTICE GRABLJIVICE, 12.06.2014. u 20h, u prostorijama Društva (Petrićeva 4/II, 10000 Zagreb).

Predavač: Vedran Lucić, dipl. ing. biologije

Od svih ptica, možda su upravo grabljivice najbliže planinarima. Gotovo da nema odlaska u planinu bez da se sretne neki velikan na nebu. Da li je to orao, škanjac ili možda neki sokol, teško je reći. Nećete takve stvari znati ni nakon ovog predavanja, ali ćete bar dobiti ideju što sve može biti na nebu i kako saznati koja vas je ptica počastila svojom prisutnošću.

S obzirom na način života i njihovu malobrojnost, ptice grabljivce predstavljaju izazov svima koji se zanimaju za ptice. Rijetke prilike za opažanja istih su dragocjene i osim što lijepo upotpunjuju planinarski doživljaj, mogu pomoći i stručnjacima za zaštitu ptica i prirode.

Više o svemu reći će vam Vedran Lucić, dipl. ing. biologije, djelatnik Udruge BIOM, hrvatskog predstavnika u BirdLife International-u.

Više informacija pronađite na: http://goo.gl/pdcCXf

Komentirati mogu samo registrirani korisnici. Komentari su vlasništvo korisnika. Biologija.com.hr nije odgovorna za njihov sadržaj.

Poveznice

Kalendar događanja

Tražilica

Kolumne

Portal podupire

Prijava

Korisničko ime:

Lozinka:

Zapamti meRegistriraj se!

Izgubili ste lozinku?