| Korisne stranice | Donirajte | Kontakt | O nama | Naslovnica
Antropologija Biologija Okoliš Prehrana Zdravlje i medicina Intervjui Akcije

3. Međunarodni kongres nutricionista će se održati od 6. do 8. studenog 2015. godine u hotelu Panorama u Zagrebu.

Iza nas su već dva uspješna međunarodna kongresa nutricionista održana u Osijeku i Varaždinu, a ovaj put smo, zbog izrazito velike zainteresiranosti, odabrali Zagreb kao grad koji nudi više, baš kao i mi. Ove godine organizacijski tim 3. Međunarodnog kongresa nutricionista čine Hrvatski Zbor Nutricionista, Udruga Nutricionizam Balans i Hrvatski Akademski Centar Primijenjenog Nutricionizma.

Osnovni cilj Kongresa je niz predavanja, radionica i okruglih stolova pokazati snagu multidisciplinarnosti i najnovija znanstvena saznanja te aktualnosti povezanih s nutricionizmom kao znanosti, nutricionizmom kao dijelom procesa liječenja, ali i dijelom životnog užitka i održivog razvoja te povezati stručnjake s različitih područja znanosti o prehrani, gastro-enologije, agronomije, medicine, farmacije, biokemije, psihologije i kineziologije iz Hrvatske i inozemstva (Austrija, Engleska, Italija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija, Crna Gora,..) čija će izlaganja pratiti preko 300 sudionika Kongresa.

Više informacija možete pronaći na našoj službenoj web stranici Kongresa:
www.kongresnutricionista.com
te Facebook stranici:
https://www.facebook.com/MedunarodniKongresNutricionista

Komentirati mogu samo registrirani korisnici. Komentari su vlasništvo korisnika. Biologija.com.hr nije odgovorna za njihov sadržaj.

Poveznice

Kalendar događanja

Tražilica

Kolumne

Portal podupire

Prijava

Korisničko ime:

Lozinka:

Zapamti meRegistriraj se!

Izgubili ste lozinku?